Despre Noi

  Agrofert Berry SRL este o tânără şi dinamică societate românească care are ca scop vânzarea de fertilizanți pentru nutriția si protecția culturilor agricole, cu un impact redus asupra mediului înconjurător, în conformitate cu principiile sănătoase ale dezvoltării durabile.
  Scopul societății noastre este si acela de a respecta natura si conservarea ei, oferindu-le  agricultorilor soluții inovatoare si ecologice, găsind echilibrul corect, care garantează succesul unei agriculturi sustenabile
   Agrofert Berry SRL este o companie în măsură să ofere fertilizanți cu materii prime de o foarte mare calitate si puritate, o gamă largă de specialități nutritive, biostimulatori, fito fortificanți, care activează toate procesele metabolice ale plantei, mărindu-i rezistenta la stresul ambiental si împotriva lipsurilor nutriționale.

  Toate acestea permite ca Agrofert Berry SRL să se diferențieze în piață, atât pentru originea materiilor prime, cat si pentru eficienta rezultatelor agronomice, mereu la preturi competitive și avantajoase pentru consumatorii finali.

  Începând cu anul 2016 societatea Agrofert Berry SRL are o noua provocare:

  Oportunitatea de a deveni Distribuitorul si Reprezentantul, Companiei Italiene Biokimia, in Romania.

  Compania Biokimia are o experiența puternica si o maturitate de mai bine de 30 de ani in sectorul de producție a fertilizanților speciali. Competența tehnica  a Dr. Ing. Filippo Fonti specifica acestui sector de nutriție si protecție vegetala, fertilizanții testați de-a lungul anilor, cunoașterea furnizorilor a celor mai bune materii prime, toate acestea sunt ipoteze pentru ca acest Parteneriat sa atingă Succesul in scurt timp.

Cu deosebita considerație, administrator SC AGROFERT BERRY SRL
Lucian Zaharia