Fertilizanti NPK Hidrosolubili

Fertilizanti NPK Hidrosolubili

ÎNGRĂȘĂMINTE LICHIDE ȘI  ÎN PULBERE  SOLUBILĂ PENTRU FERTIRIGAŢIE

„Îngrășămintele pentru fertirigaţie” Biokimia, aduc terenului elementele nutritive disponibile imediat datorită formulei studiate cu diferite valori și soluţii în funcţie de specia cultivată, și de varietăţi, de exigenţe nutriţionale ale diferitelor faze fenologice, în plus, tin cont de caracteristicile diferite ale terenurilor cultivate și cele climatice.
Aceasta categorie de Îngrășăminte cuprinde materii prime selecţionate extrem de pure, foarte solubile și sunt caracterizate de o asimilare crescută a elementelor nutritive pe care le aduc plantelor. Formulele celor „lichide” sunt stabile și eficiente, se folosesc în fertirigaţie, acolo unde este utilizată irigarea cu picatură sau se administrează terenului cu mijloace adaptate distribuirii soluţiilor lichide la semănat, sisteme pentru tratamente și erbicide.
Apa este mijlocul cel mai eficient de a aduce la plantă elementele nutritive, pentru care, folosirea îngrăşămintelor în formulă lichidă sau pulbere solubilă în fertirigaţie ne permite de a avea producţii crescute cu caracteristici calitative superioare, dacă sunt comparate cu, culturi tratate doar cu îngrășăminte granulare pe teren cu produse minerale tradiţionale. Nu se poate afirma cu siguranţă care poate fi cel mai bun mod de a îngrășa terenurile și hrăni plantele dat fiind că  evenimentele particulare ar putea împiedica obţinerea scopurilor propuse.
Iată de ce soluţia cea mai bună din punct de vedere ambiental (impact minor), agronomic (productivitate și menţinerea structurii terenului) și economic, (cu un raport mai mare avantaje/costuri) ar putea fi aceea de a crea un program complet unde sunt folosite toate categoriile de produse fie prin aplicare foliară fie pe teren, reducând cantităţile unitare și exploatând sinergiile diferitelor intervenţii. Recomandarea este aceea de a nu interveni cu elemente singulare separate deoarece plantele absorb, deși în proporţii diferite ale fazelor, toate elementele în același timp. Într-adevar, împreună cu apa, aerul, lumina, planta are nevoie de toţi nutrienţii pentru metabolismul propriu. Sunt de preferat ternarii NPK sau binarii NP, NK, PK cu magneziu și microelemente cu adăugări de produse pe bază de calciu deoarece au deja conţinute în proporţii corecte nutrienţii necesari. Se pot face și amestecuri de materii prime însă în ternarii hidrosolubili componenţii sunt mai mulţi și cu diversitatea de materie primă este posibilă obţinerea unor rezultate mai mari decât să folosim una sau două. Împreună sunt adăugaţi coformulanţi ce leagă, protejează și transportă elementele nutritive în plus că magneziu și microelementele la dozele de menţinere.
Liniile Îngrășămintelor NPK ternari hidrosolubili Biokimia sunt patru: Waterfert și Easyfert pentru terenuri standard, Acidfert și Challenger pentru a acidifica terenurile cu pH sub-alcalin și alcalin, anumite valori dintre care conţin și calciu, în mod notoriu non-compatibil și de amestecat cu toate formele fosforului.
Îngrășămintele Biokimia eliberează elementele nutritive direct în soluţia circulantă a terenului și interacţionează cu capacitatea cationică și anionică de a o îmbogăţi. Rădăcinile plantelor scufundate în soluţia circulantă pot absorbi nutrienţii imediat, în comparaţie cu îngrășările granulare minerale tradiţionale care pot doar să integreze extirpările pe care le fac culturile și elementele vor fi disponibile doar după acţiunea microbiologică a microorganismelor care le vor face ajută la asimilarea de către plante.

Acţiunea Îngrăşămintelor Biokimia este rapidă, sigură, eficientă și formulele lor sunt identificate de un raport avantaje/costuri crescut.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Azot Sprint

SOLUŢIE DE ÎNGRĂŞĂMINTE AZOTOASE CU SULF (S11)COMPOZIŢIE       &n..

0,00€ Fără TVA: 0,00€

Linia Acidfert

ÎNGRĂŞĂMÂNT EC · LINIA DE Fertiriganți ÎN PULBERE SOLUBILĂCU REACŢIE ACIDĂ ÎN SOLUŢIE · ÎNGRĂȘĂMINTE..

0,00€ Fără TVA: 0,00€

Linia Challenger

ÎNGRĂŞĂMÂNT EC · LINIA DE Fertiriganți ÎN PULBERE SOLUBILĂCU REACŢIE ACIDĂ ÎN SOLUŢIE · ÎNGRĂȘĂMINTE..

0,00€ Fără TVA: 0,00€

Linia Easyfert

ÎNGRĂŞĂMÂNT EC · LINIA DE Fertiriganți ÎN PULBERE SOLUBILĂÎNGRĂȘĂMINTE NPK CU BOR (B), CUPRU (Cu), F..

0,00€ Fără TVA: 0,00€

Linia Waterfert

ÎNGRĂŞĂMÂNT EC · LINIA DE Fertiriganți ÎN PULBERE SOLUBIL ĂÎNGRĂȘĂMINTE NPK CU BOR (B), CUPRU (Cu), ..

0,00€ Fără TVA: 0,00€

Nitro-Cal L

ÎNGRĂŞĂMÂNT EC · PENTRU PREPARAREA DE SOLUŢII NUTRITIVECOMPOZIŢIE p/p p/v g/ltAzot (N) total..........

0,00€ Fără TVA: 0,00€

Radacsprint

ÎNGRĂȘĂMÂNT EC · SOLUȚIE DE ÎNGRĂȘĂMINTE NP 8-24 CU ZINC (Zn)COMPOZIŢIE p/p p/v g/ltAzot (N) total....

0,00€ Fără TVA: 0,00€

Urea Solfato

ÎNGRĂŞĂMÂNT EC · SOLUŢIE DE ÎNGRĂŞĂMÂNT AZOTAT N (S) 25 (18)COMPOZIŢIE p/p p/v g/ltAzot (N) total.....

0,00€ Fără TVA: 0,00€